PARTECIPAZIONE ALL'INIZIATIVA CREATIVITÀ PASQUALI - Con la collaborazione delle scuole primarie e la scuola dell'infanzia Kekec

Le scuole primarie e la scuola dell'infanzia Kekec hanno aderito durante la didattica a distanza all’iniziativa Creatività pasquali, organizzata dal circolo culturale Briški grič di San Floriano del Collio. Il tema consisteva nella colorazione delle uova pasquali o nella creazione di un disegno o lavoretto. Gli alunni con creatività e immaginazione hanno realizzato i disegni, i biglietti pasquali e hanno decorato le uova cotte con acquerelli, pastelli, inchiostro, colori e materiali naturali.

Italiano

LIKOVNA POBUDA VELIKONOČNI UTRINKI - Sodelovanje osnovnih šol in otroškega vrtca Kekec

Osnovne šole in otroški vrtec Kekec so v času pouka na daljavo sodelovali tudi pri likovni pobudi Velikonočni utrinki, ki jo je organiziralo kulturno društvo Briški grič iz Števerjana. Pobuda je bila posvečena poslikavi pirhov, oziroma pisanic, ki so simbol velikonočnih praznikov. Učenci so z ustvarjalnostjo in domišljijo ustvarjali risbe, voščilnice in so okrasili kuhana jajca s pomočjo vodenih barvic, voščenk, tuša, naravnih barv in različnih naravnih materialov.

Sloveno

Vpisni obrazci za vrtce 2. in 3. letnik Š.L. 2021/2022 - Moduli iscrizione scuole infanzia 2° e 3° anno A.S. 2021/2022

Vpisovanja od 4. do 25. januarja 2021. Starši lahko izpolnijo priložene dokumente in jih posredujejo na šolski email goic81200c@istruzione.it ali pa jih izročijo vzgojiteljem v vrtcu. Vpisne dokumente v papirnati obliki lahko od 11. januarja starši dvignejo v posameznih vrtcih in jih izpolnjene izročijo vzgojiteljem.

Sloveno

Obvestilo vpisovanja Š.L. 2021-2022 - Avviso iscrizioni A. S. 2021-2022

Obveščamo, da se vpisovanje otrok v otroške vrtce, v osnovne šole in v srednjo šolo naše Večstopenjske šole začne v ponedeljek, 04.01.2021, in se bo zaključilo v ponedeljek, 25.01.2021.

Sloveno
Abbonamento a Istituto comprensivo con lingua d'insegnamento slovena di Gorizia RSS